arsreport

作者:EV、、Peter 爸爸、尚蔚、粉果、壞人、阿進

特別感謝下列各單位支持 (排名不分先後):

Cheaplad (特別鳴謝)、史主持  (特別鳴謝) 、全體Raga 足球線兄弟手足、阿仙奴香港官方球迷會 - Arsenal Hong Kong Official Supporters Club、Ragazine

又一年的 PDF,也可能是最後一年的 PDF,因為不論工程的浩大或者主持的私人工作都已經接近飽和的狀態。要製作一本賽季回顧 PDF 從來是一個「自己摞苦黎辛」的工作,資料搜集、打字、排板其實每一項都為各位主持帶來一定程度的負擔,所以發起人 -- 我 (EV) 必需向各位主持說聲「辛苦了、抱歉!」,所以這項工程係時候公佈暫停,直至大家覺得仍有空間、氣力才重啟吧。

從《點指兵兵》成立那一刻就有這種感覺...一班認真過龍既傻佬集埋一齊...不計付出......但求高興......到依家都無變過......而 Lee 一樣野係我最珍惜的..........睇到 Lee 度...我相信好多人唔明我講乜...係......我係打被某個群組睇既.......龍頭所講....飲水思源...無忘初衷......(放心...單野同點指兵兵團隊無關.....我地無問題...節目會繼續做....睇下錄音時間點喇.... XD)

唔阻大家!立即 按此下載  點指兵兵 2017 -18 季度賽季回顧 PDF 特刊!

後備下載點


登入/登出